Champignon Obstakel Run op 30-31 oktober 2021

Nieuws Datum
07/10/2021
De Champignon Obstakel Run is een unieke obstakel run georganiseerd door kwekerij De Hopwaag en Hoppies.nl in de polder van Ammerzoden. Een sportief evenement om en door de champignons. Alweer de derde editie! Evenals de vorige edities gaat het niet alleen om de "run” maar zeker ook om het plezier en een goede sfeer.

Dit jaar heeft de organisatie de omliggende sportscholen benadert om ons te verrassen en een stukje parcours in te richten.
Uiteraard wil de organisatie van de obstakel run het product, de champignon nog eens positief onder de aandacht brengen met de nadruk op gezond en verantwoord eten! Bij inschrijving ontvang je een sportshirt en na de run wacht er een heerlijke stamppot en diverse heerlijke paddenstoelen hapjes voor de deelnemers.

Op zaterdag 30 oktober staat de run in het teken van de sportieve 6 of 14 kilometer en zondag 31 oktober is er een familierun met een parcours van 3 of 6 kilometer

Op onze website of sociale media vindt u ook filmpjes en foto’s van afgelopen edities.

Op zaterdag willen wij u graag namens de organisatie uitnodigen om een team aan te melden via hun website.

Aanmelden en informatie op www.champignonobstakelrun.nl Deze Champignon Obstakel Run wordt mede mogelijk gemaakt door het Paddenstoelenpact.

Terug