Portretfoto Abdel Saddiki

Abdel Saddiki stelt zich voor

Nieuws Datum
23/11/2022
Abdel Saddiki is de nieuwe Accountmanager bedrijven bij gemeente Maasdriel en betrokken bij het paddenstoelenpact. Hij stelt zich graag voor aan de paddenstoelentelers.

“Tussen ondernemers en de gemeentelijke organisatie wil ik de spin in het web zijn.” Abdel Saddiki (45) is per 1 september de nieuwe Accountmanager bedrijven Maasdriel en adviseur economie. Hij neemt de functie van Maarten Mulder over. Abdel: “Ik wil vooral bij ondernemers langs en een luisterend oor bieden om te horen wat er speelt en dit vertalen naar mogelijkheden binnen de gemeentelijke organisatie.”

Na 24 jaar in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest, maakt Abdel de overstap naar de gemeente, omdat hij een meer maatschappelijke rol wil vervullen. “Ik weet wat er speelt bij ondernemers. Ik heb zelf ‘met de poten in de modder gestaan’, ik versta de taal en ik weet wat een ondernemer belangrijk vindt. Die kennis neem ik mee naar de gemeente.”

Ondernemers kunnen met al hun vragen bij Abdel terecht. “Ik vind het belangrijk om samen in gesprek te gaan en ben daarom goed bereikbaar per mail en telefoon.” Abdel wordt hierin ondersteund door zijn collega’s van het Ondernemersteam Bommelerwaard met elk hun eigen expertise.

Projecten waar Abdel zich vooral mee bezig zal houden zijn de Poort van Maasdriel, de ontwikkeling van nieuwe bedrijventerreinen en meer samenwerking realiseren op bestaande bedrijventerrein. “Zoals een keurmerk voor veilig ondernemen ontwikkelen. Ik zoek echt de verbinding tussen ondernemers. Collectief krijg je meer voor elkaar dan als individu, zeker naar de toekomst toe, als het over vraagstukken als duurzaamheid en energie gaat”, aldus Abdel.

Wil je ook met Abdel in gesprek over nieuwe mogelijkheden of over vraagstukken die je hebt? Maak dan een afspraak via 06-15440197of asaddiki@bommelerwaard.nl.

Terug